Tillbaka på hemmaplan

Vilken helg! Vi hade så kul igår kväll.
Vi åt middag på Öregrunds hamnkrog sen blev vi kvar där hela kvällen för det var ett rätt bra band som spela massa glada sommardängor som vi satt och sjöng med till.
Men när vi ska åka hem blev det lite småkaos. Vi går till färjan, det är den sista som ska gå för natten och man måste ringa på den för annars går den inte. Vi ringer och ringer men kommer bara till "numret du har ringt kan inte nås". Så vi ger upp och går därifrån, dumt gjort! Sen helt plötsligt ser vi att bommarna går ner så vi springer som tre galningar och vinkar. Och den åker mitt framför ögonen på oss.. Jag vill bara börja gråta medans Camilla står och skrattar hysteriskt. Zara ringer sen sin pappa som fixar så hans kompis kommer in och hämtar oss med båt. Kolsvart och blåsigt fick den stackarn ge sig iväg och hämta oss. Hem och i säng kom vi runt halv fem.

Idag har vi spenderat dagen med att ligga på klipporna och solat och skrattat en hel del åt gårdagen. :)










Inatt är första natten som jag och Nicklas sover på skilda håll. Han ska upp tidigt så han sover i Tumba. Han åkte för en stund sen och jag saknar honom redan, min älskling. Imorgon ska vi gå ut och äta middag, det längtar jag till.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0