Tillbaka på hemmaplan

Vilken helg! Vi hade så kul igår kväll.
Vi åt middag på Öregrunds hamnkrog sen blev vi kvar där hela kvällen för det var ett rätt bra band som spela massa glada sommardängor som vi satt och sjöng med till.
Men när vi ska åka hem blev det lite småkaos. Vi går till färjan, det är den sista som ska gå för natten och man måste ringa på den för annars går den inte. Vi ringer och ringer men kommer bara till "numret du har ringt kan inte nås". Så vi ger upp och går därifrån, dumt gjort! Sen helt plötsligt ser vi att bommarna går ner så vi springer som tre galningar och vinkar. Och den åker mitt framför ögonen på oss.. Jag vill bara börja gråta medans Camilla står och skrattar hysteriskt. Zara ringer sen sin pappa som fixar så hans kompis kommer in och hämtar oss med båt. Kolsvart och blåsigt fick den stackarn ge sig iväg och hämta oss. Hem och i säng kom vi runt halv fem.

Idag har vi spenderat dagen med att ligga på klipporna och solat och skrattat en hel del åt gårdagen. :)










Inatt är första natten som jag och Nicklas sover på skilda håll. Han ska upp tidigt så han sover i Tumba. Han åkte för en stund sen och jag saknar honom redan, min älskling. Imorgon ska vi gå ut och äta middag, det längtar jag till.


Vin i Öregrund

Nu ska vi tre glada tjejer bege oss ner till färjan in till Öregrund. Vi ska ut och äta middag. Myyyys!



Mot öregrund

Strax kommer Camilla och plockar upp mig.
Det blir en helg med dom här vackra damerna.


SEMESTER

Åååååh jag är så lycklig för nu har jag SEMESTER!
Som jag har längtar som senaste veckorna (läs: månaderna). Och nu är i princip allt klart i lägenheten. Det ända som är klar är det som ska till soptippen, det ska Nicklas vara så snäll och fixa imorgon.

Vi är helt slut nu så det ska bli så skönt på måndag när vi varit och lämnat nycklarna så vi kan lämna det bakom oss och njuta av våran lilla semester.

Imorgon åker jag och Camilla till Zaras husvagn i Öregrund. Det ska verkligen bli skitkul men vi får väl se vad man tycker om campinglivet på söndag. :)
Hoppas det blir bra väder bara annars får jag väl passa på att slå tjejerna i yatzy eller nått.


Vad nästa vecka har att bjuda på återstår att se. Vi tänker iaf inte boka in oss på något utan ta dagen som den kommer. Blir vädret fint håller vi oss utomhus på hemmaplan. Blir det skitväder tar vi bilen ner mot Danmark/Tyskland ett par nätter.


Onsdag

Nu ska vi krypa ner i sängen hos mamma och pappa. Första natten utan hem, hjälp! ;)


Puuh...

Jag är fortfarande sjuk. :( Har någon riktigt elak bakterie i kroppen som vägrar att ge sig. I slutet av veckan får jag svar på proverna från sjukhuset.

Inte nog med att magen är paj, huvudvärk och fruktansvärd värk i nacken.
Jag är helt slut!

Och det blev inget Gröna Lund. Försökte ha en shoppingdag med Camilla istället. Men det blev 4 butiker sen var jag tvungen att åka hem till sängen.

Och envis som jag är så går jag till jobbet också.

Har iaf köpt en ny dator som en liten belöning :) Och Nicklas har ringt och bokat flyttstädning, det gjorde mig glad.


Fredag

Efter att jag låg magsjuk i lördags så känner jag väl idag att jag börjar bli människa igen. Fy sjutton vilket envist virus.

Hela vecka blev därför jättekonstig och jag längtar som aldrig förr till semestern.

Igår belönade jag mig själv med att beställa en ny dator. Så på måndag kommer det. JIPPI! Jag måste ju ha en egen dator nu när jag och Nicklas ska bli särbos. Särbos ja, jag kommer alltså bo hos mamma och pappa och Nicklas hos sin pappa. Så får vi sova över hos varandra. Kommer nog kännas ganska konstigt men det är ju under en kortare period så vi ska nog överleva. :)

Vi kommer väl antagligen flytta ut redan i slutet av denna helg. Kvällarna efter jobbet nästa vecka vill jag ha till städningen så jag är klar med allt på fredag nästa vecka när jag går på semester.

Planen just nu är att jag och Camilla åker upp och hälsar på Zara nästa helg så jag bara MÅSTE vara klar med städningen för sen på måndagen är det infyttning för dom nya.

Idag tänkte jag smyga hem vid elva och börja köra grejer. Det är ju iofs inte så mycket kvar nu, man är ju rätt välplanerad! :)

Imorgon blir det antagligen Gröna Lund med tjejerna. Hur kul är inte det?


Loppis

Igår gjorde jag och mamma något som vi nog aldrig todde att vi skulle göra.

Vi sålde på bakluckeloppis!

Vilken upplevelse. När alla bilarna kom var det ett gäng erfarna (galna) loppisbesökare som började rycka och dra i våra prylar innan vi ens fått packa ut det ur bilen. Dom försökte tom köpa bordet jag tagit med för att lägga alla sakerna på. Herrgud vad har vi gett oss in på tänkte vi då, hjälp!

När nästa bil rullade in lämnade dom oss för att börja rycka och dra i deras saker istället så då fick vi plocka upp sakerna ifred. Tack och lov.

Tiden gick sen ganska snabbt och man träffade många udda personen och vi fick faktiskt ganska mycket sålt. Jag är iaf nöjd med dom 650 kronorna vi drog in. Att köra allt till tippen hade inneburit 0 kronor.


Nickes födelsedag

Jag tycker iaf att Nicklas hade världens bästa födelsedag.

Efter jobbet gasade vi ut till Kaggis där hela gänget stod på bryggan och väntade. Vi packade i båtarna och åkte ut och låg på ankare utanför Blåbärsudden.

 

Familjen Samsonov/Andersson/Karlsson anländer några minuter efter oss.




Mamma fixar käk.



Båtbytar-dags




Mamma skicka över en skiva melon till Addes stora förtjusning. Sötnöt!




Modig mamma..




Fin kväll.




Snälla, kan vi göra om det här snart igen?


Restaurang Kroken

Igår bjöd min älsklings-Nicklas mig på middag i Nynäs. Gästhamnen var proppad och det var fullt av glada sommarfirare.
Synd bara att personalen var heeelvärdelös. Men kocken skötte sig iaf.




För någon timme sen när jag gick upp var det strålande sol men nu är det mulet. Jag som tänkt att jag skulle få lite färg på kroppen.
:(

 


Fira Nicklas

Igår var vi på Fältvägen och firade Nicklas födelsedag några dagar förtidigt.

Grillning, tårta och kubb. Det kan antagligen inte bli bättre.



  

     

 

Jobbigt va?

 


Onsdag

Shiiit vad varmt det var att springa 6.4 kilometersspåret idag. Men det var härligt när man var klar. Det känns som det går så fort att komma runt när man har sällskap. Idag var både Linda och Camilla med. :)

 

Alla handlingar från Hudikhus som vi behöver för bygglovsansökan låg i brevlådan och väntade när vi kom hem idag. Det vi måste fixa lite fort ni innan vi skickar in ansökan är kvalitetsansvarig och byggfelsförsäkring.

Byggfelsförsäkring var något nytt för mig så det ska jag fördjupa mig i nu...


Måndag..

..och 4 veckor kvar till semestern känns sådär. Tur att man haft en kanon helg iaf!


Fredag på Lida

Eftersom Linda är lika envis som mig hade vi svårt att kompromissa om vilken dag vi skulle gå på Lida.

Hon var absolut tvungen att gå fredag medans jag var såklart skulle gå lördag.

Lösningen blev tvådagars.

Gud vad jag gillar det tjejen!

 

Ikväll hoppas vi på att få med våra karlar. Och Camilla och Zara.


RSS 2.0