Onsdag eller?!

Det är alltså inte onsdag idag, utan tisdag. Var bombsäker på att det var onsdag imorse. Tog fram mina onsdagskunder och när lagergubbarna frågade om jag hade mycket att göra idag svarade jag såklart "jaa som en vanlig onsdag..." ingen svarade och jag gick glatt vidare med min frukostmacka. Inte fören någon sa något om tisdag gick hissen upp. Men men imorgon är det iaf onsdag eller man kan ju kalla det fredag eftersom man är ledig på torsdag. :)

Imorgon blir det lite träning efter jobbet sen grillning och ett dopp i poolen hos mor och far. Och på torsdag hoppas jag att Nicklas INTE ska jobba utan spenderar dagen med mig!

Det blev en kvällpromenad i vackra Kaggis ikväll.. Gud vad jag längtar tills vi flyttar.



Igår hittade jag också en studentpresent till Linn. Och på tal om det måste jag ringa och kolla så Martina är på plats i Hagfors den helgen, det blir ju antagligen lite raj-raj på fredagen. Inte party utan Martina, det är en sak som är säker!

Nu är det snart natti och sen är det onsdag!

Söndag

Stort grattis till världens bästa Linda som fyller år idag!

Igår bjöd hon in till kalas. Vin, tårta och Jockes egna jordgubbssmootiedrink (!) stod på menyn. Det var iaf en super trevlig kväll men vid tolv kände jag att sängen hemma kallade så älsklings-Nicklas kom och hämta mig. Jag undrar hur länge resten höll på?


Idag har jag hunnit med att fira både min egna och Nicklas mamma. Men det jag är mest nöjd med idag är rensningen av förrådet. Det är ju sjukt tråkigt med så skönt när det är klart! Har fått ihop massa saker som jag tänkte försöka kränga iväg på loppis nästa helg, hoppas jag får med mig någon på det bara. Är inte så sugen på att stå där själv..

Förresten är borrhålet hittat på tomten.. En rätt viktig detalj så det känns bra :)


Fredag

Efter jobbet åkte jag (som vanligt) till Tegelvreten på fredagsfika hos Liam. Hans mamma och syrra fick också vara med.




Sen var jag och Nicklas uppe på  tomten och mätte om det huset vi hittat nu får plats. Det är viktigt att huset står åt rätt håll till solen tycket jag, så inte altanen hamnar i skuggan. Men det är så svårt att tänka sig hur det blir efter att vi tagit ner massa träd och sprängt.
Just nu lutar det nog åt Hudikhus. Det är en "nyhet" hos dom vilket innebär att det ännu inte finns något visningshus men eftersom jag var inne i ett liknande på Nybygget, fast mindre, så har man ju ändå lite känsla på det.

Nej, nu ska jag förbereda kvällens Tacos. Sen ska jag tvinga Nicklas att rensa bland alla dvdfilmer, det kan inte vara möjligt att man måste behålla alla?!

Trevlig helg till er alla!


Nybygget

Sprang lite tidigare från jobbet idag för att hinna till Nybygget vid Arlanda flygplats. Satt i två timmars kö dit och lite mer än en timme hem, för ingenting. Bara några få hus och inget som passa oss i storlek och smak.

Det ända jag hitta som var till någon nytta var ett fint fönster i ett hus. På lördag ska jag och Nicklas träffa en arkitekt och lämna dom ritningar vi själva gjort och då är det bra med mycket ideer. Just nu lutar det åt att vi får hjälp av arkitekten att rita upp ett hus och sen bygga efter det med hjälp av snickare. Mer jobb för oss men antagligen så får vi då ett hus som är perfekt.



Förresten var jag helt själv på Nybygget, inte konstigt att dom har öppet så sällan.

 


Sörmlandsleden

Fick med mig den här vackra damen på promenad ikväll. Den rundan som igår tog 2 timmar med familjen Karlsson/Andersson tog idag 30 minuter.


Lägenhet

Blä för måndagar! Idag villa man ligga kvar under täcket.

Vi har fått nys om en ledig lägenhet. Nicklas har ringt och kollat upp det idag och eftersom det är hans gamla arbetsgivare (som verkar gilla Nicklas lika mycket som jag gör typ) så fick vi första tjing på den även fast det finns andra som visat intresse. Vi ska kolla på den först och främst. Kruxet är att den står tom redan nu så vi kommer antagligen få dubbel måndaskostnad iaf en månad. Men det kanske är värt det att få bo ordentligt när vi bygger.

Efter jobbet åker jag och hämtar mamma på sjukhuset. Hon tar bort gipset idag, undrar hur fräsh hon är under det?! :)


Några bilder från dagen

Hjälp vad det känns långt borta att vi ska bo här!



Mitt i skogen, med en latte i handen :)


Söndag

Åh vilken härlig dag jag och Camilla hade igår. Halv elva var vi på Refresh dag spa och då var det bara att svida om till morgonrock. Jag hade bokat en helkroppsbehandling och det var så himla skönt.
Sen gick vi tillbaka till stan och var nere och heja på Zara som jobbade denna soliga dag. Tog tunnelbanan till söder och parkerade oss på Snaps. Där satt vi och babbla och vips så var klockan 17.30 och Zara gjorde entre.

Härligt dag som avslutades hos Lena och Jani med god middag och lite bubbel. Är lite avis på dom som nu sitter på flyget till Spanien. Hoppas som får det underbart iaf.

Nu ska jag smörja in mig med lite solskyddsfaktor sen är det dags för morgonpromenad runt Vårsta med Carro + familj, japp hela familjen, tom Anderas verkar ha vaknat till liv! :)


Fina Camilla


Tillbaka hem till Kaggis...

Igår skrev vi på kontraktet för tomten i Kagghamra.

Nu börjar vårat, vad ska man kalla det, äventyr? Eller som mamma kallar det "ett litet projekt".

Mycket slit kommer det helt klart att bli. Men gud så lyckliga vi kommer vara när vi bor i vårt fiiiina hus. Appropå hus så är det inte lätt att välja. Tänkt om man ångrar sig. Hjälp!

Imorse när jag vaknade var jag nästan tvungen att nypa mig i armen för att säkerställa att det inte var en kostigt dröm. Men nej det är det inte. Vi har köpt tomt och våran lägenhet är på väg ut till försäljning och vi ska bo i typ en husvagn (!) medan vi snickrar ihop vårat hus.

Så följ med oss på vårat "lilla projekt"..



Skickar redan nu ett litet tack till pappa och Markku som nästan redan nu står redo med hammaren i handen. :)


Sanna.


RSS 2.0