Update efter helg!

Den här helgen gick lika fort som det brukar göra, fast kanske lite snabbare.
I fredags var vi och firade svärmor som fyller år nu på onsdag men valt att lämna landet för ett par dagar. Fullt hus men middag och snacks. Nicklas skulle ut med grabbarna så när han åkte in mot stan vid 23 så rullade jag hemåt. Hade en plan på att hinna förbi Carro som också var karl-ledig men så blev det inte för ögonlocken var tunga som bly.
På lördagen ringde klockan 7.20 och det var bara att kliva upp och åka och plocka upp Camilla för att fortsätta till Maxi och handla allt för Baby Showern. Efter det åkte vi tillbaka hem till Camilla och lagade all mat flör att slippa det senare på eftermiddagen, vilket var väldigt smart.
Vi var klara redan innan lunch och lunch blev det i form av grillad hamburgare i Kaggis.
Mycket mer än lunch han jag inte med, eller jo trevligt besök i huset också, men sen var det bara att slänga sig i bilen och bege sig mot baby showern. Vi pyntade och fixade innan dom andra tjejerna kom och allt var perfekt när Carro anlände och vi stog i vardagsrummet med champange och ropade "surprise". Hon blev rätt chockad kan jag lova! Bilder kommer ikväll...

Igår skulle vi tömma huset på alla grejer, iaf på bottenvången, för att det skulle komma en kille och slipa betonggolvet. När allt väl var ute ringde han och sa att slipmaskinen var upptagen så han kommer idag istället.
Så det var bara att täcka allt igen.. Hoppas han kommer idag som han lovat.


Kommentarer
Postat av: Caroline

Meeeen. Hata hantverkare. Håller tummarna för att han kommer idag. STORT tack för i lördags, så fruktansvärt gulligt gjort. Idag ska jag tvätta bebiskläder :)

2012-03-19 @ 11:54:01
URL: http://kostigen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0